Szállítási információk

Az Impact Boxokat kérheted házhoz szállítással a saját címedre vagy egyenesen a megajándékozottad címére is. A szállítás ára a megrendeléskor számítódik ki.

Nyári akció:

Ha 2 vagy több Vegán Grill Boxot rendelsz egyszerre, ingyen házhoz szállítjuk az ország teljes területén! 

  

Házhozszállítás:

  • Magyarország egész területén házhoz szállítjuk a dobozokat
  • egy vásárlás során csak egy szállítási címet tudsz megadni, így ha több címre rendelsz, annyi rendelést adj le, ahány címzettnek szeretnél box-ot küldeni
  • ha a saját címedre rendelsz, akár több dobozt is rendelhetsz egyszerre. Az üdvözlő kártyákat üresen tesszük a dobozba, így Te tudod majd a személyes üzenetet ráírni.

A leadott és kifizetett rendeléseket 2-3 munkanap alatt készítjük elő és adjuk át futár partnereinknek vagy szállítjuk az átvevő pontokra. 

Ha ajándékba rendeled a dobozt, kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol a címzettet munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között futáraink elérik.  

A dobozod útját nyomon követheted a futár partnerünk által küldött e-mailekben. Az e-mailben szereplő PIN kódra nem lesz szüksége az átvevőnek, így igazán meglepetés tud maradni a box :) A megrendelő nevét is feltüntetjük a szállítási címkén.

Rendeld meg a box-ot itt

Kérdés esetén pedig állunk rendelkezésedre Messenger-en vagy a box@impactbox.net email címen.