Ajándékcsomag küldés, amivel duplán okozol örömet: ez az Impact Box

Olyan ajándékcsomagot keresel, ami igazán különleges? Nem kell tovább keresgélned, megtaláltad: ez az Impact Box! Kívül-belül etikus, egyedi, kézműves termékek válogatása, melyek nagy odafigyeléssel és szeretettel készültek. Ráadásul ajándékcsomagjaink megvásárlásával egyszerre több jó ügyet is támogathatsz. Válaszd az ajándékcsomag küldés lehetőséget és a választott csomagot személyes üzeneted kíséretében házhoz szállítjuk egyenesen a címzettnek. 

Ebben a cikkben bemutatjuk jótékony összeállításainkat, a termékeket és a mögöttük álló történeteket.

Különleges ajándékcsomagok különleges misszióval

Az Impact Box egy olyan egyedi ajándék válogatás, amelyben különböző alapítványok, egyesületek és társadalmi vállalkozások termékeit gyűjtöttük össze, Magyarország minden szegletéből. A termékek készítői mind egy fenntartható, befogadó és mindenki számára élhető világért dolgoznak. Az ajándékcsomagokban található termékeket hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű társaink, valamint etikus kisvállalkozások készítették.

Különleges ajándékcsomagjaink megvásárlásával egyszerre több jó ügyet is támogatsz és hozzájárulsz ahhoz, hogy munkát, megélhetést és új lehetőségeket teremtsünk az alkotók számára. Az alkotóknak és a mögöttük álló szervezeteknek ez nagyon sokat jelent, hiszen ez egy biztos bevételi forrás, amire a kiszámíthatatlan időkben is számíthatnak. Így vásárlásoddal megélhetést, értékteremtő munkát és büszkeséget biztosítasz nekik.

Impact Box ajándékcsomagok

Ajándékcsomag küldés a legfontosabb alkalmakra

Születésnapi ajándékot vagy névnapi meglepetést keresel? Meglepnéd édesanyád vagy nagymamád anyák napja alkalmából? Ballagásra vagy pedagógusnapra szeretnél ajándékot adni a kedvenc tanáraidnak? Karácsonyi gourmet válogatás vagy apák napi ajándék után kutatsz? Céges ajándékot keresel partnereid számára?

Minden évben több alkalommal, újabb és újabb ajándékcsomagokat állítunk össze, hogy minden alkalomra megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Miután kiválasztottad az ajándék összeállítást, el is küldheted egyenesen a címzett számára. Ha az ajándékküldés opciót választod, mi gondoskodunk a kézbesítésről és személyes üzeneteddel házhoz visszük a választott ajándékcsomagot.

Az Impact Box kézműves ajándékcsomagok tartalma

Jelenleg három összeállított ajándékcsomag érhető el kínálatunkban. Hamarosan - heteken belül - pedig még több különböző csomag közül is választhatsz majd.

Kényeztető ajándékcsomag nőknek

A női ajándékcsomag sokszínű, mégis harmonikus és pont ez teszi igazán különlegessé. 

  • A rózsaszín agyagos kézműves szappan egy prémium, mangó vaj felhasználásával készült vegán márványszappan, amely puhává teszi és hidratálja a bőrt. A szappan mellé egy luffa szivacsot is adunk, ami a szappan tárolására és bőrradírozásra is alkalmas. 
  • A prémium pisztáciás tejcsokoládé minden összetevője etikus forrásból származik. A csokoládémanufaktúra alkalmazottai értelmi fogyatékos és autista munkatársak, akik elmondása szerint ez az egyik legfinomabb csokoládéjuk.
  • Az organikus anti-ageing arcszérum olyan vegán, állatkísérlet-mentes alapanyagokból készül, melyek igazán jótékony hatással vannak a bőrre. 
  • Az omlós, glutén- és allergénmentes epres-fahéjas szív egy finom, egészséges és tartósítószermentes keksz, amely kitűnő pékáru alternatíva reggelihez vagy uzsonnához egyaránt.

Tudj meg többet legújabb női ajándékcsomagunk tartalmáról, amely tökéletes választás születésnapra, névnapra, anyák napjára, pedagógusoknak, tanároknak, óvónőknek, vagy céges ajándékként egyaránt. Vagy csak úgy, meglepetésként a szeretteid számára.

Impact Box ajándékcsomag nőknek

Kényeztető vegán ajándékcsomag nőknek és férfiaknak

A kényeztető vegán ajándékcsomag egyediségét az ínyenc finomságok és a természetes kozmetikumok egyvelege adja. 

  • A kézzel készült, prémium minőségű fekete szappant tökéletes a bőr és a szakáll természetes ápolására. A luffa szivacs pedig a szappan tárolására és bőrradírozásra is alkalmas. 
  • A habanero chilis étcsoki minden összetevője etikus forrásból, kistermelőktől származik.
  • Az exkluzív ghánai shea vajnak köszönhetően a kéz és az arc mindig ápolt és puha marad.
  • A füstölt erdei gombás gombakrém tökéletesen illik egy pirítós vagy bagett mellé, vagy akár a meccsek alatti ropogtatáshoz is.
  • A chia csoki csók mentes keksz csomag pedig a bűntudatmentes nassolás támogatója. 

Nézz bele egyedi kényeztető vegán ajándékcsomagunk tartalmába, amely tökéletes választás férfiak és nők számára egyaránt, születésnapra, névnapra, apák napjára, pedagógusoknak, tanároknak, de kollégáknak céges ajándékként is. Mi hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a kényeztetés!

Impact Box vegán ajándékcsomag nőknek és férfiaknak

Vegán Grill Box két személyre

A nyári kiadású Vegán Grill Boxunkkal egészséges, finom és egyben mentes étkezést varázsolhatsz két fő részére bárhol, bármikor. A termékek (bontatlan állapotban) nem igényelnek hűtést, így akár a tó partján is grillezhettek!

  • A 2 db glutén-és allergénmentes vegán burgerpogácsa nem csak magas vitamin-és rosttartalmú, de 5 perc alatt el is készíthető.
  • A 2 db glutén- és allergénmentes tökmagos hamburger buci még finomabb, mint nem mentes társai. 
  • Az erdei gombás, paradicsomos pesto tökéletes íz harmóniát kölcsönöz a hamburgernek.
  • A kézműves piros ribizli szörpbe a frissen érett ribizli termés került bele. 
  • A prémium étcsokoládé habanero chilivel pedig tökéletes zárása ennek a különleges grill élménynek.

Tudj meg többet vegán grill boxunk tartalmáról, amely tökéletes választás egy egészséges és mentes ebédhez például a kertben, túra közben vagy akár a Balaton partján. Ez egy limitált, nyári kiadású box, csapj le rá, ha nem szeretnél lemaradni róla és dobd fel vele a közös időtöltést!

Vegán grill box két személyre

Történetek a jótékony ajándékcsomagok mögött

Az Impact Boxokat a termékek alkotói és az ő munkájuk teszik igazán egyedülállóvá. Az ajándékcsomagokba beválogatott termékek mindegyikét fenntartható, etikus és befogadó kisvállalkozások, szervezetek és társadalmi vállalkozások készítik, szívvel-lélekkel. Minden, a jótékony ajándékcsomagban található termék egy jó ügyet karol fel.

Partnereink között található számos olyan szervezet, amely fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű vagy hátrányos helyzetű munkatársakat foglalkoztat. Ezek a szervezetek azért dolgoznak fáradhatatlanul, hogy lehetőségeket és jobb életkörülményeket biztosítsanak munkatársaik számára. A mi missziónk pedig, hogy segítsük őket ezen az úton, egy fair trade modell keretén belül. 

Kék Madár Alapítvány - Besweet csokoládé manufaktúra 

A szekszárdi Besweet csokoládé manufaktúrát a Kék Madár Alapítvány munkatársai hozták létre azzal a céllal, hogy prémium minőségű csokoládékat készítsenek fogyatékkal élő emberek segítségével. “Egy falat jóakarat” mottójuk nem csak lokálisan, de globálisan is értendő: lokális szinten a hazai megváltozott képességű társaink esélyegyenlőségét segíti, globálisan pedig az etikus kereskedelem jegyében kistermelőktől vásárolják meg a csokoládéhoz szükséges alapanyagokat.

Kék Madár Alapítvány - Besweet csokoládé manufaktúra

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - teaműhely a pátyi Befogadás Házában

Az 1989 óta működő Magyar Máltai Szeretetszolgálat által létrehozott Befogadás Háza értelmi fogyatékossággal élő fiataloknak ad otthont Pátyon, ahol önálló életet élhetnek és értékteremtő munkát végezhetnek. A pátyi intézményben található egy tea műhely is, ahol megváltozott munkaképességű fiatalok és szociális foglalkoztatottak végzik az egész munkafolyamatot: a tealevelek osztályozásától kezdve, az előkészítésen át egészen a csomagolásig. A teaműhelyen kívül kerámia- és kreatív műhely is működik itt.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - teaműhely a pátyi Befogadás Házában

Baráthegyi Manufaktúra - Együnk jót, s ezzel tegyünk jót!

A Baráthegyi Majorság az egyetlen komplex szolgáltatást biztosító szociális farm hazánkban. Az itt dolgozó munkavállalók 85%-a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű munkavállaló. Kollégáik között vannak autizmussal élők, értelmileg akadályozottak, siketek és nagyothallók, gyengénlátók, mozgásukban korlátozottak, valamint egyéb egészségkárosodással rendelkezők. Sokszínű feladatokat látnak el: növényeket termesztenek, gyümölcsfákat gondoznak, lekvárfőző üzemet működtetnek és állattartással is foglalkoznak. A társadalmi vállalkozást a Szimbiózis Alapítvány hozta létre, amely 20 éve segíti a fogyatékossággal és autizmussal élők, valamint a megváltozott munkaképességű emberek integrációját a társadalomba. 

Baráthegyi Manufaktúra - Együnk jót, s ezzel tegyünk jót!

Banyaerdő - Ínyencségek az erdőből

Az 560 fős Dencsházán működő Banyaerdő üzemben több mint 50 féle gombából készítenek a helyiek olajat, krémeket és ízesített sót. Az üzemben jellemzően roma nők dolgoznak, akiknek különösen sokat jelent a kiszámítható, hosszú távú munkahely, a korrekt bérezés és a megfelelő munkakörülmények. A munkatársak 80%-a hátrányos helyzetű és nagycsaládos. A falu környékén nincs sok álláslehetőség, a legtöbb itt dolgozó egyébként munkanélküli lenne vagy nyugdíj mellett nem lenne más lehetőségük. Az üzem különös figyelmet fordít a hulladékmentességre, valamint egy támogató, családbarát munkahely megteremtésére. 

Banyaerdő - Ínyencségek az erdőből

Superar Hungary - zeneművészeti program

A Superar Hungary program célja, hogy olyan gyerekekhez is eljuttassa a zenetanulás lehetőséget, akiknek erre szociális környezetükből adódóan egyébként nem lenne lehetőségük. Jelenleg három iskolában, százötven alsó tagozatos és számos remek zenepedagógus részvételével működik a program. A gyerekeknek nemcsak éneklésre, hanem gitár tanulásra is van lehetősége. Online koncertjükre egy különleges műsorral készültek, amelyben szerepelt karácsonyi és héber kórusmű, valamint a gyerekek saját szerzeményei is.

Superar Hungary - zeneművészeti program

AdniJóga - Jógázni és jót tenni

Az AdniJóga egy olyan társadalmi vállalkozás, melynek célja, hogy elérhetővé tegye a jógagyakorlás pozitív hatásait hátrányból induló emberek számára. Az AdniJóga jógaoktatói hisznek abban, hogy a mentális egészség és a jóga általi nyugalom mindenkit megillet. Tartanak órákat fogyatékkal élő fiataloknak, nehéz élethelyzetbe kényszerült nőknek, menekülteknek és állami gondozott, mélyszegénységben élő gyerekeknek is. Kezdeményezésüket céges jógaórákkal, valamint támogatásokkal tudják fenntartani. Minden jótékony jógaórát trauma tudatos megközelítéssel tartanak, ami azt jelenti, hogy az oktatók fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy a gyakorlók biztonságban érezzék magukat az egész jógaóra során. 

AdniJóga - Jógázni és jót tenni

A jótékony ajándékcsomagokban található termékek alkotóiról itt olvashatsz többet. 

Ajándékküldés egyszerűen: ajándékcsomag házhozszállítás a személyes üzeneteddel

Ajándékodat házhoz szállítjuk Neked vagy egyenesen a címzettnek - szeretteidnek, családtagjaidnak, barátaidnak, üzleti partnereidnek -, a csomagban elrejtett személyes üzeneteddel. Az ajándékcsomag küldés jó választás lehet akár akkor, ha külföldön élsz, de Magyarországon élő szeretteidet lepnéd meg, vagy akkor is, ha nem vagy biztos abban, hogy személyesen át tudnád adni az ajándékot. Az ajándékdobozba beletesszük a rendeléskor megadott üzeneted, így egy igazán személyre szabott meglepetést küldhetsz, az ország bármely pontjára.

A csomagban továbbá megtalálható egy brossúra, amely tartalmazza a kézműves termékek leírását és a termékek készítőinek rövid történeteit is, így a támogatott társadalmi ügyekről a megajándékozottak is olvashatnak. Továbbá arra is különösen figyelmet fordítunk, hogy környezetbarát, papír csomagolásban juttassuk el a kézműves termékeket a címzettekhez. Az Impact Box-ban található termékek egyenként is megvásárolhatóak a készítőktől, de ha az ajándékcsomagot választod, akkor jelentősen kedvezményesebb áron juthatsz hozzá a termékekhez, mintha külön-külön vennéd meg azokat.

Évente több, különböző ajándékcsomagot készítünk, melyek tartalma mindig új, egyedi és aktuális. Jelenleg elérhető jótékony ajándékcsomagjaink megtekinthetőek a honlapunkon. Ha pedig tetszik a kezdeményezésünk és nem szeretnél lemaradni újabb ajándékdobozainkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre a honlapunk alján és kövess minket Instagramon és Facebookon, hogy elsőként értesülj legújabb összeállításainkról. 

Köszönjük, hogy ajándékcsomagjaink megvásárlásával teszel egy szebb, befogadóbb és támogatóbb világért!